ChatPääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisäänRekisteröidy

Jaa | 
 

 Esittele wonderlandisi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Dade

avatar

Viestien lukumäärä : 98
Join date : 26.10.2014
Paikkakunta : Tällä hetkellä poistunut keskuudestanne

ViestiAihe: Esittele wonderlandisi   To 05 Helmi 2015, 17:38

Aiheena olisisi siis kertoa hieman tai ehkä vähän enemmänkin wonduistanne. Jos on joku on taiteillut jonkun kartan tai jotakin, nii se on vaan plussaa (ei väli vaikka se kartta olisi kuinka huonosti piirretty).


Mä nyt aloitan esittelemään mun wondua. Mun wondu on jaettu kahteen osaan, "yksityiseen"- ja "julkiseen alueeseen". Niitten alueitten erot ovat että yksityis alue on ite suuniteltu ja siellä ei ole ollenkaa NPC:tä, mut taas "julkisessa alueessa on niitä NPC:tä ja ne alueet "generoituvat randomisti". Eli siis mulla ei ole ollenkaa valtaa millaisii ihmisii/olentoja mä tapaan siellä tai millaisiksi paikat rakentuu. Eli toi "julkinen alue" on suuniteltu MMORPG tyyppiseksi paikaksi. Koska toi julkinen alue on aina erillainen, nii sitä on turha esitellä, joten esittelen vain sen "yksityisen alueen".

Tossa alhaalla te näätte pienen kartan, joka on... no... aika kauhee. Mutta silti, siitä kartasta näkee kaikki tarvittavat, vaikka se muistuttaa 2v lapsen paintti piirustusta ja onhan se kartta hyvin piiretty jos otetaan huomioon et se on piirretty kännykän paintil.


Daden huikeen taiteellinen kartta


Mut joo itse asiaan. Wonduni ("yksityinen alue")on aikalailla yksi iso niitty, jossa kasvaa paljon punaisia kukkia. Kukkia on kummiskin sen verran että yli puolet niitystä on vihreetä. Wondun keskellä on yksi rakennus ja sen rakennuksen nimi on "Mökki". Nimi on aika ankee, mutta mun mielikuvitus (saa ehdottaa parempaa nimee jos haluu). Se mökki näyttää noin kolme kertaa isommalta ku se oikeesti olisi, eli se on oikeesti aika pieni. Se mökki on tyyliltäänsä hirsimökki joka vähän isompi sisältä päin kuin ulkoota päin. Sen mökin sisustus ei ole kovinkaan kummoinen ja eihän me Emin kanssa oikein olla oltu siellä kovinkaan paljoon. Sen takia se mökki on aika pölynen ja muutenkin likainen.

Kartan oikealta ala reunasta löytyy järvi joka on  lempinimeltää "Lätäkkö" (mielikuvitus 10/10). Sen järven oikee nimi on Azdonin järvi, mut en jaksanut korjata sitä karttaan. Se järvi on uimarannaksi tarjoitettu, eli sieltä löytyy myöskin hiekkaranta (unohdin piirtää), mut ei kovinkaa iso. Sen järven vesi on aika sienertävää ja yleensä aina sopivan lämpöstä uimista varten.

Kun kattoo kartasta hieman ylös päin nii näkee portaalin, joka sit vie "julkiseen alueeseen".

Wonduni sää yleensä on hieman tuulinen ja aurinko paistaa yleensä aina, mutta silti joskus saattaa olla pilvisiäkin päiviä. "Julkisella alueella" wondun sää on aina täysin random.

Tosta kartasta katsottuna wonduni voi näyttää aika pieneltä, mutta sitä se ei ole. Esim. Mökin ja portaalin väli matka on noin 500m ja wondun niitty jatkuu vielä lähes kilometri jokaiseen. Suuntaan, paitsi sinne missä on toi järvi. En kokenut tarpeelliseksi piirtää sitä koko niittyä, mut tosta kartasta näkee kaikki rakennukset mitä mun wondun "yksityiseltä alueelta" löytyy.Mä tulen tekemään paremman kartan kun ehin ja lisään joitakin muita kuvia.


Semmonen oli mun wondu ja nyt on jonkun muu esitellä omansa, jos vaan löytyy semmonen Smile.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Dade

avatar

Viestien lukumäärä : 98
Join date : 26.10.2014
Paikkakunta : Tällä hetkellä poistunut keskuudestanne

ViestiAihe: Vs: Esittele wonderlandisi   To 05 Helmi 2015, 18:17

olio kirjoitti:
Jännä idea et on tollein yksityinen ja julkinen alue. Toisaalta ite kaipaan just nimenomaan niit randomeita tilanteita ja ihmisiä et tein mun omast wondust kokonaan julkisen. :') Ehk sit jos myöhemmin kaipaa semmost ns. vakautta, ennustettavuutta ja omaa päätösvaltaa lähes kaikkeen nii vois sit luoda yksityisen alueen.. Very Happy
Ite tein ton "yksityisen alueen" sen takia että olis joku paikka jossa voisi rauhoittua. Paikka ku paikka, jos mä laitan silmät kiinni ja visualisoin wonduni mun ympärille, tulee aina mukavan rauhallinen olo.

Ja noi nimet "julkinen"- ja "yksityinen alue" tulee siitä että julkisessa alueessa on noita NPC:tä jotka vie sit sen "yksityisyyden" ja yksityisessä alueessa niitä ei ole.


Viimeinen muokkaaja, Dadezt pvm To 05 Helmi 2015, 21:56, muokattu 1 kertaa (Raportin syy : korjailin kielioppia lol)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
ClianthaMiura

avatar

Viestien lukumäärä : 181
Join date : 27.10.2014
Ikä : 20

ViestiAihe: Vs: Esittele wonderlandisi   To 26 Helmi 2015, 01:25

Elikkä siis joo, päätin nyt keskellä yötä alkaa piirtämään wondustani kuvaa mustekynällä... Ei menny ku tunti Very Happy

Ensinnä, upea kartta kaikessa yksinkertaisuudessaan:


Keskellä on isompi aukio jossa on lampi, sen ympärillä menee pyöreässä muodossa polku jonka ympärillä on vatusti metsää josta on hankala kulkea läpi jostain syystä. Sivuilla on pienempiä aukioita, se missä ei ole kysymysmerkkiä on ainoa jossa olen itse käynyt. Tiedän että niitä on useampi, mutten ole tutkinut niitä vielä. Nevira joskus selitti että yhdessä niistä oli joku juttu mutten muista missä niistä ja mikä juttu Very Happy
Tuolla ylempänä on puuton alue jossa menee polku jonnekkin. Luultavasti meren rantaan koska paikka näyttää samalta kuin kotipaikkani tien päässä oleva meren rannalle johtava polku.

Mustekynällä tuherrettu kuva lampiaukiosta:


Ympärillä kuusia. Lammen ympärillä hirviästi kukkia. Ruoho on turkoosin sävyistä mikä ei näy kuvasta ja tunnelma on muutenkin aika sininen. Paikkaa valaisee hehkuvat valopallot jotka leijailevat hieman ylempänä, mutta melko matalalla. Eivät näy kuvassa Very Happy Puiden takana on se kauhean puinen metsä josta ei pääse läpi. Se kyllä näyttää niin pimeältä etten edes haluaisi lähteä sinne Smile

Wonderland on kokonaan Neviran luoma, eikä minulla ollut siihen osaa eikä arpaa. Siksi en halua muuttaa sitä mitenkään, sillä sehän on juuri sellainen minkä tulpa haluaa. Viihdyn siellä itsekin aika hyvin. Pitäisi vain tehdä jonnekin tuonne sisätila, koska tykkään olla sisällä. [No siellähän on makuuhuone, etkö muista? bounce ] ... En Very Happy Pitänee lähteä tutkimaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Nanna
Erityinen


Viestien lukumäärä : 71
Join date : 27.10.2014
Ikä : 20

ViestiAihe: Vs: Esittele wonderlandisi   Ti 10 Maalis 2015, 10:33

Esittelen täs nyt vaa ton meijän talon koska oon niin laiska... Meijän wonderlandhan on ihan tosi iso saari missä on paljo kaikkii paikkoi jotka esittelen jos joskus jaksan.
Ihailkaa paint-piirroksia!

1. kerros

-Keittiössä nuo keltaiset on niitä työtasoja, uuni ja jääkaappi. Vihreä laatikko on kaks tuolii ja pieni pyöree pöytä.
-Ruokahuoneessa vaaleempi sininen laatikko on pöytä ja kaheksan tuolii, tummemmat on jotain astiakaappei ja muuta säilytystilaa.
-Kasvihuoneessa on paljo, tosi paljo kasvei, pöytä, kaappeja ja vaikka mitä.
-tummanvioletti laatikko on astiakaappi, vaaleempi lila laatikko on koristeellinen matto, keltanen on kirjahylly ja oranssi on nojatuoli. Toi harmaa laatikko niien vieres on rappuset.

2. kerros

-Tyhjä huone vasemmas reunas on varahuone jossa on milloin mitäki
-Ilonan huoneessa on PALJO kasveja.
-Sethin huoneessa vasemmas yläkulmas toi lila vinoneliö on välil kiikkutuoli, välil nojatuoli. Vihree laatikko on iso kirjahylly, keltanen on matto, vaaleenpunanen on korkee sänky jonka alla on välil sohva ja välil koulupöytä. Violetti laatikko on vaatekaappi ja sininen joku laatikko jota en oo kummemmin tutkinu
-Kirjahuoneessa keltaset on kirjahyllyi. Siniset laatikot on lipastoi. Tää on huone jossa on paljo tavaraa mitä noi tänne tuo.
-Takkahuonees harmaa pallo on jostain syystä vuoden 2013 joulukuusi, en tiiä miks se on siel viel. Oranssit laatikot on kaks nojatuolii, kaks sohvaa joista suoraa takkaa päin oleva on kolmenistuttava, toinen on kahen. Ruskee laatikko on takka ja sininen on sohvapöytä
-Harmaat laatikot on taas rappusii

3. kerros

-Lila laatikko on parisänky, keltaset pallot on sovitusnukkei, oranssi laatikko vaihtelee ompelu- ja kampauspöytää, vihree on erilaisii laatikoi ja muuta säilytystilaa
-Tässä huoneessa katto on tosi matalalla noissa ylä- ja alareunoissa, vasemmas reunas on ikkuna

Unohdin ikkunat kaikista mutta tuskin se ketää haittaa. Sethin huonees on yks ikkuna, takkahuonees neljä aika pientä, kirjahuonees kaks, ruokailu-, kasvihuonees ja keittiös yhet.

Toi talo ei oo yhtää ton näkönen ulkoonta. Se on sellanen keltanen laudoitettu vanhan näkönen, laatikkomainen talo jossa on punanen katto.
Tuol talos on kaks salahuonetta. Tai toises on enemmänkii huoneit.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
ClianthaMiura

avatar

Viestien lukumäärä : 181
Join date : 27.10.2014
Ikä : 20

ViestiAihe: Vs: Esittele wonderlandisi   Ti 10 Maalis 2015, 10:43

puli kirjoitti:
-Takkahuonees harmaa pallo on jostain syystä vuoden 2013 joulukuusi, en tiiä miks se on siel viel.

En tiiä miks repesin :'D
Mutta tosi hieno. Oon ihan kakka keksimään sisustuksia ite, ja kaikki huoneet menee aina minne sattuu, mutta sulla tuo näyttää ihan järkevältä järjestykseltä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Nanna
Erityinen


Viestien lukumäärä : 71
Join date : 27.10.2014
Ikä : 20

ViestiAihe: Vs: Esittele wonderlandisi   Ti 10 Maalis 2015, 14:56

ClianthaMiura kirjoitti:
puli kirjoitti:
-Takkahuonees harmaa pallo on jostain syystä vuoden 2013 joulukuusi, en tiiä miks se on siel viel.

En tiiä miks repesin :'D
Mutta tosi hieno. Oon ihan kakka keksimään sisustuksia ite, ja kaikki huoneet menee aina minne sattuu, mutta sulla tuo näyttää ihan järkevältä järjestykseltä.
:DD Siel on viel jotaa lahjojakii...
Ite vaa lätkin jotenkii sillee et näyttää ees vähä hyvält tai sit annan noiden keksii Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sadi

avatar

Viestien lukumäärä : 24
Join date : 04.04.2015
Ikä : 16
Paikkakunta : Lahti

ViestiAihe: Vs: Esittele wonderlandisi   La 04 Huhti 2015, 17:21

Meiän wondua leikkivä Wonderland [mitävittua] on täynnä pieniä saaria. Ekalla saarella on iso koivu jossa on rengaskeinu. Siitä pääsee toiselle saarelle puista riippusiltaa pitkin. Se on vähän isompi ja täynnä puita. Kolmannella saarella [joka on iiiiiiiso] on pelto, tulpien löytämä lantakasa
Ja metsä jossa on paljon marjoja. Enempää ei olla viel tutkittu.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
ClianthaMiura

avatar

Viestien lukumäärä : 181
Join date : 27.10.2014
Ikä : 20

ViestiAihe: Vs: Esittele wonderlandisi   Ke 08 Huhti 2015, 00:04

Blöh tossa teille wondun pohjapiirrokset:Ovat englanniksi koska sama kuva on infossa mutta eiköhän tuosta ota selvää silti Very Happy

_________________
{Desmond}   21.04.2014
<L>   05.05.2014
[Nevira]   14.12.2014
|Misa|   05.12.2015
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
MaissiViestien lukumäärä : 4
Join date : 25.04.2015

ViestiAihe: Vs: Esittele wonderlandisi   Pe 23 Maalis 2018, 00:47

Elikkä "spawni" on autotallissa jossa työkaluja siellä sun täällä ja isot ovet joista toisessa on pienempi henkilöovi. Ovien edessä on puhtaan valkoinen Mitsubishi Lancer "Peto" Evolution 6, jossa on paljon vaikutteita isäni samaisesta ralliautosta. Talli on keskellä metsää pienellä, tyhjällä sorapihalla josta lähtee tie metsän halki. Tie tulee suurelle aukealle. Tien toisessa päässä on metsää taas ja metsän toisella puolella toinen miltei identtinen aukea. Tässä onkin se taika. Molemmat aukeat on jaettu kahtia tien kohdalta.
Vasemmalla, ensimmäisellä aukealla on "Talvimaa" eli sänkipelto joka näyttää vanhemmalta ja harmaammalta mitä pidemmälle menee. Sittten tulee metsää ja vuosikymmeniä hylättynä ollut talo. Talon lähellä meikä(muttei jostain syystä Lauri) näkee väläyksiä kammottavista asioista välillä. Taloon sisälle ei kantsii mennä siellä asustavien entiteettien vuoksi.

Talon jälkeen alkaa metsässä näkyä ja haista savu. Tullaan aukealle joka on palanut. Tämä on tavallaan hengiltä palamisen kuvainnollistuma. Tästä astutaan muutaman puun ohi ja saavutaan elämänsä loppuun tulleelle, kuivanneelle suolle, joka kuvastaa janoon kuolemista. Sitä ylittäessä alkaa tulla vilu ja suon reunassa sataakin jo lunta.

Tästä lähdetäänkin nousemaan synkkää metsärinnettä ylös lumimäärän kasvaessa ja pian sitä sataa taivaaltakin. Ekalla kerralla kun Laurin kanssa uskallettiin tonne en ekana huomannu mikä oli vastassa kunnes hän laittoi kätensä eteeni ja osoitti kiveä

Sen päällä istui ylvään näköisenä, selin meihin lumivalkoinen susi. Se käänsi katseensa meihin ja väänsi päähänsä demoniselta näyttävään asentoon ja tuijotti syvälle sieluun punaisilla, valkopupillillisilla silmillä. Sitten se hyökkäsi minun kimppuun ja minä en järkytyksessa ehtiny väistää. No sittenhä mää heräsin tajuihi sen pellon reunalta Laurin herättämänä.

Mitä on tien toisella puolen? Kuolemalle on oltava vastakohta eli "Kesämaa" jossa kaikki kukoistaa ja linnut laulaa. Tien reunassa on niitty ja sen vieressä vanha aitta, johon nojaa vanha Kawasakin crossi. Sitten on järvi, jota kiertää tie jonka varrella on risteys josta pääsee soratielle, johon Laurilla on nuotit Mitsubishin hanskalokerossa. Tien varrelta näkyy kesämökkejä järven rannalla ja laituri ja vene, jolla pääsee saareen jossa on iso hirsimökki, Laurin koti joka ottaa paljon vaikutteita perheemme lapinmökistä. Mökki on 100%äijjjäkämppä, mutta yläkerta on palanut, mutta ehjä. Tämä on kuulemma muistuttamassa mua mun toilailuista yhellä lapinreissulla ettei leikitä sen tulen kanssa.

Noh, mitä on toisella aukealla? Jos on elämä ja kuolema, on oltava nuoruus ja vanhuus eli tien oikealla puolen on sama kesämaa, mutta kaikki on kuin keväällä.

Tien vasemmalla puolella on miltei samat asiat kuin talvimaassa mutta on syksy. Pellolla seisoo korjausta vaille valmis kaurapelto, autiotalo on ollut vasta vuoden tai kaksi autio eikä vielä entiteettien asuttama. Sisällekin uskaltaa mennä tekwmään urban explorationiia. Palanut aukio on kunnossa, paitsi yksi laho puu jossa on tikan tekemä suuri reikä kyljessä. Reikään paistaa tuskaisan kuumasti aurinko ja puu kytee sisältä. Suo on vielä märkä, mutta kuivumaan päin.

Suon laidalla on sama metsäinen, synkkä rinne mutta on syksy. Nyt huomasin itsekkin heti kiven päällä istuvan suden. Nyt se oli kuitenkin pikimusta. Sen pää oli kumarassa ja se käänsi ja nosti katseensa hiljaa ja tuijotti vanhuuttaan kärsien syvälle sieluun. Se jolkotti hitaasti luoksemme ja kävi makuulle. Rapsutin tätä hieman kun se kurottui minua kohti. Kuin viimeisenä henkäyksenään se kuiskasi "tästä eteenpäin olet kuoleman mailla." Nousin ylös ja lähdin pikkuhiljaa eteenpäin. Käännyin vielä katsomaan sutta joka katsoi peräämme ja laski päänsä taas kumaraan, kuin se olisi rukoillut että selviämme.

Tuli kylmä ja alkoi sataa lunta. Näin lumessa jäljet edellisestä kohtaamisesta valkoisen suden kanssa. Olimme samalla paikalla mutta tulimme eri suunnasta. Nyt pidin sitä silmällä kokoajan ja se kääntyi taas katsomaan meitä se hyökkäsi taas kimppuuni mutta väistin ja se lensi kylki edellä terävään männyn oksaan. Sen silmät olivat nyt normaalit keltaiset silmät mustilla pupilleilla ja se vinkui viimeiset vinkunansa. Lumisade lakkasi ja tuuli puhalsi nyt sieltä mistä olimme tulleet ja susi haihtui tuulen mukana pois. Seurasimme tuulta ja tulimme suuren kallion seinämän reunalle. Kiersimme alas ja menimme jonkinlaisesta portaalista ja saavuimme jonnekin pimeään. Se oli avaruus. Kaikki planeetat ja aurinko näkyivät koko komeudessaan ja takanamme avautui ovi. Ovesta tuli tummaihoinen, vanha harmaantunut mies komialla parralla. Hänellä oli päällään musta puku ja hän neuvoi meitä mukaansa. Tässä minun ja Laurin tiet erkanivat en tiedä kuka meni Laurin kanssa, jos kukaan mutta tämä pukumies tuli mukanani ja näytti minulle mitä ihmeellisimpiä asioita kolmannen persoonan näkökulmasta. Sitten tunsin kun minua lyötiin niskaan ja taju lähti. Heräsin tallilta Mitsubishin takakontin päältä ja Lauri oli jo jonkin aikaa odottanut minun heräävän ja luki "empäs sanokkaan mitä" lehtiä.

Tällänen vähän tarinatyyppinen esittely meikän wondusta. Sori pituudesta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Esittele wonderlandisi   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Esittele wonderlandisi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Tulpayhteisö :: Tulpayhteisö :: Yleistä keskustelua-
Siirry: