ChatPääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisäänRekisteröidy

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiinJaa | 
 

 Eräänlainen wonderland-meditointiharjoitus

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
ClianthaMiura

avatar

Viestien lukumäärä : 181
Join date : 27.10.2014
Ikä : 20

ViestiAihe: Eräänlainen wonderland-meditointiharjoitus   Ke 14 Tammi 2015, 19:33

Tämä on nyt tämmöinen eräänlainen harjoitus meditoimiseen ja wonderlandiin ja tulpan kuvitteluun wonderlandissa, jonka muokkasin eräästä toisesta meditoimiseen liittyvästä tekstistä. Toivottavasti tästä on apua jollekkin Smile

Valitse meditoimiseen sellainen hetki ja paikka, ettei sinua keskeytetä, ja tee olosi mukavaksi. Et pysty keskittymään, jos sinulla on kylmä, vaatteesi kiristävät tai olet huolissasi siitä, että sinut keskeytetään.

Kuvittele olevasi kävelyllä metsän siimeksessä, tai jossain muualla. Valintasi mukaan on yö tai päivä, tietty vuodenaika, lämmintä tai kylmää, tuulinen tai aurinkoinen ilma. Huomaa ympärilläsi olevat asiat, kuten puut, kukat, rakennukset tai vaikkapa eläimet. Tulpasi ei ole paikalla, vaan syvemmällä maailmassa, jonne kävelet myöhemmin. Havainnoi rauhassa yksityiskohtia paitsi näkemästäsi, myös siitä mitä tunnet, kuulet ja haistat. Halutessasi voit kuvitella itsellesi samat vaatteet jotka sinulla on päällä kun meditoit, tai jotkin aivan muut vaatteet. Voit jatkaa matkaasi tulpan luo vasta, kun olet täysin sopeutunut tähän ympäristöön ja tunnet olosi mukavaksi.

Valitse ympäristö, jossa haluat tavata hänet. Onko tulpasi sisällä rakennuksessa tai luolassa, vai seisooko hän keskellä niittyä? Mieti yksityiskohtia. Miltä hän näyttää ja mitä hänellä on yllään? Kävele tulpasi luokse, ja puhu hänelle, tai jos tulpasi osaa puhua, voit odottaa hänen aloittavan. Voitte keskustella mistä haluatte, tai jos keskustelu on yksipuoleista, voit vastaavasti kertoa tulpallesi mitä haluat. Muista, missä olette, ja miltä paikka näytti. Aluksi voi tuntua haastavalta keskittyä yhtäaikaisesti sekä tulpaan että ympäristöön, mutta ajan myötä se helpottuu. Joillekkin voi olla helpompi kuvitella tulpa Wonderlandiin kuin tyhjään tilaan.

Aluksi Wonderlandisi saattaa tuntua elottomalta, ja sinusta tuntuu että vain ajattelemasi ja suunnittelemasi asiat tapahtuvat, mutta ajan myötä huomaan että asiat ja tulpasi saattavat liikkua odottamattomalla tavalla ja näyttää sinulle asioita, jotka voivat yllättää. Voi olla, että myöhemmin Wonderlandiisi tulee lisää "hahmoja", kuten itsekseen liikkuvia eläimiä, jotka periaatteessa toimivat tulpan kaltaisesti, mutta eivät puhu tai vaikuta "järjellisiltä" olioilta. Pelaajille voin käyttää tässä esimerkkinä termejä idle animation tai NPC AI.

Kun lähdet Wonderlandista, sen sijaan että vain "heräisit", kokeile kävellä takaisin samaa tietä mitä tulitkin. Muistele yksityiskohtia ja katsele ympärillesi matkalla "oikeaan maailmaan". Kun pääset polun alkuun, voit avata silmäsi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Eräänlainen wonderland-meditointiharjoitus
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Tulpayhteisö :: Tulpayhteisö :: Tulpan luominen-
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiinSiirry: