ChatPääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisäänRekisteröidy

Jaa | 
 

 Shadz ja Tulpien Päiväkirjat

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shadzerios

avatar

Viestien lukumäärä : 29
Join date : 25.11.2014
Ikä : 21
Paikkakunta : Varsinais-Suomi

ViestiAihe: Shadz ja Tulpien Päiväkirjat   Ti 25 Marras 2014, 14:46

25.11.2014

Tervehdys kaikille!

En ole pitkään aikaan kirjoitellut. Ammattikoulun työt (ja nyt työharjoittelu) ja tallityöt ovat olleet tiellä, joten en edes huomannut entisen sivustojen vaihtuneet uuteen. Tosin olen iloinen että huomasin tämän muutaman päivä sitten ja on mahtavaa päästä takaisin. ^^ Elikkäs, sillä kukaan tuskin tuntee meikäläistä, koska vanhassa foorumiin ei enää pääse laitan tänne hieman lisäystä.

Meikäläinen aloitti ensimmäisen Tulpan (Darkenin) luonnin 6.5.2014. Hänen luontinsa jäi loppukesän ajaksi kesätöiden takia, mutta alkoi sitä jälkeen päin Jackin ilmestyttyä paikalle. Jack on alitajunnallisesti luotu toinen Tulpa joka ilmestyi tuossa 11.10.2014 ja on siitä lähtien alkanut hegailemaan meikäläisten kanssa. Lysirius on lapsuudestani vast ikään herännyt, mutta on silti varsin virkeän oloinen. Tuntuu siltä kuin ei olisi ollut vuottakaan muualla!

Joten kaipa tässä pitänee kertoa hieman mitä tulpien kanssa ollaan touhuttu viimeaikoina. Smile

Oletettavasti Darkenin kanssa ollaan päästy jo hyvään malliin ja susihukka on jo näyttänyt oman persoonallisuudessa.
[Darken: Hei kaikille! Toivottavasti hosti tulee kirjoittamaan enemmän tulevaisuudessa. ;D]
Uskotaan, jos ei niin Darken tulee siitä muistuttamaan siitä. xD


Darken on aktiivinen ikiliikkuja naaras susi ja on paljon touhuissa mukana! Tämä pitää kaikenlaisesta touhuamisesta piirtämisesta leikkeihin ja (etenkin lumessa kierimiseen, mitä viime viikolta opin). Darken vihaa hiljaisuutta ja yrittää aina saada aikaan jonkin sortin keskustelua hieman muiden tulpien ärsykkeeksi. On tällä hyperpatterillakin rauhalliset puolensa, mutta lepäilee vain kun siihen tulee tarvetta.

Kuva Darkenista:Jackin kanssa ollaan päästy hyville vesille, mutta on vielä varsin hiljainen ja ärtyisä. Pitää nurkassa istumisesta, eikä kauheasti muuta teekkään. Tosin, pimeän tullen ja kauhutarinoiden aikaan kaveri pitää vieressä kaikenlaisesta ajanvietosta.
Tällä pojalla on pystyy kävelemään seinien läpi. En ole vielä saanut piirrettyä kunnollista kuvaa, mutta löysin sopivan kuvan kuvahausta. Kuten toisesta 'ihmismäisemmästä' huomaa, Jackin lempi Creepypasta on myös Eyeless Jack (ja en, en päättänyt itse Jackin nimeä vaan hän valitsi sen aivan itse).
[Jack:Um, juu. Morjens vaan kaikille.]

Kuva Jackistä:Lapsuudestani tuttu ystäväni/tulpani Lysirius on myös tehnyt tulonsa takaisin. En oikein tiedä mitä hänen kanssaan teen, sillä hänen kanssaan me osaamme jo keskustella ja tehdä asioista ihan luonnostaan. Posessointia ollaan tosin harjoiteltu, kun mies nyt siitä niin kovasti kiinnostui ja pystyy liikuttamaan, sikä kirjoittamaan/piirtämään tyydyttävästi... Ei tosin ole parasta tekstiä, koska kirjoittaa vasemmalla. xD
[Lysirius: Oh hi peeps! How are ya?!]
Lysirius on puheliaampi kolmesta ja hieman perverssikin (mitä ollaan kaveriporukan kanssa huomattu). Lysiriuksesta ei ole vielä värillistä kuvaa, mutta meikäläinen on vielä sen kanssa hommissa. Miehen toivomuksesta pidän tämän luonnolliset kykynsä vielä samana lapsuudesta, eli hän pystyy muotoaan vapaasti muuttamaan (kunhan ei anna meikäläiselle sydänkohtausta). Kolmea suht koht tuttua hahmoa ollaan nyt käytössä: Anthro, hevonen ja lohikäärme.

Kuva Lysiriuksen hevosmuodosta:
Nähdään tulevaisuudessa uusien kirjoitusten merkeissä ja tulppien seikkailuissa!

Hyvää joulun odotusta!~
Shadz


Viimeinen muokkaaja, Shadzerios pvm Ke 04 Marras 2015, 14:29, muokattu 3 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://shadow-dragon14.deviantart.com/
Shadzerios

avatar

Viestien lukumäärä : 29
Join date : 25.11.2014
Ikä : 21
Paikkakunta : Varsinais-Suomi

ViestiAihe: Vs: Shadz ja Tulpien Päiväkirjat   Ti 02 Joulu 2014, 17:45

2.12.2014

Hei kaikille!

Viime viikonloppu meni hieman ohariksi, kun ei päässyt kirjoittamaan päivistä, joten tulee muutama päivä myöhässä. Mutta eipä tämä nyt mitään, tällaisia sattuu. ^^

Elikkäs, olen Lysiriuksen kanssa roolipelaillut nyt ystävieni kanssa ja mies on tuntunut olevan mielissään. Darken ja Jack ovat tulleet myös kohtuullisen hyvin toimeen. Erään ystäväni tulpakissa tosin on hieman ihastunut Jackiin, jolla on samanlainen hyperaktiivinen luonne kuin Darkenilla [Jack:*punastuu nurkassa*].
Yksi päivä sitten tuo kyseinen kissa (pitää Jackin naamalle X-asennossa hyppimisestä) jouduimme hieman muiden tulpien kanssa auttamaan kissan irrottamisessa Jackin naamasta. On tehnyt monesti saman tapaamisensa jälkeen, joten ei ole ehkä pieni ihmekkään että ihastus löytyi nurkan takaa.

Amiksessa on mennyt varsin leppoisasti, mutta työharjoittelupaikka on vielä työn alla. Tulpat ovat yleensä seuranneet minua kouluun, joiden seurasta olen hypäreillä ja välitunneilla. Lysirius leijuu ilmassa kädet pääntakana chillaillen, Jack istuu huoneiden nurkissa ja Darken istuu vieressäni tai makoilee tylsistyneenä pöydänalla.

Posessointia emme ole menneet edemmäs Lysiriuksen kanssa, joten pysymme vielä vasemman käden kanssa. Mies saa käteni kyynerpäästä eteenpäin hienosti haltuun, mutta parantamisen varaa vielä on. Very Happy

Terveisiä täältä Etelä-Suomesta!
Shadz~
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://shadow-dragon14.deviantart.com/
Shadzerios

avatar

Viestien lukumäärä : 29
Join date : 25.11.2014
Ikä : 21
Paikkakunta : Varsinais-Suomi

ViestiAihe: Vs: Shadz ja Tulpien Päiväkirjat   Su 07 Joulu 2014, 13:36

6.12.2014

Terve kaikille!

Ei kauheasti ole tullut käytyä blogeissa ja päiväkirjoituksissa, koska työssäoppimisen kanssa on varsin pitkiä päiviä. Lukiokirjoituksiakin pitää hieman jo valmistautua ja kirjanpidon viimeiseen loppukokeeseen.Smile

Tulppailujen parissa ollaan juteltu suurimmaksi osin ystävien tulpien kanssa ja juu, Lysirius sai tyttöystävän [Lysirius: Mitä? Demonitarhan on aivan meikäläisen mieleen.~ I love you] Yhden ystäväni pikemminkin pimeä puoli, ihastui Lysiriukseen ja heillä on ollut varsin lämmintä menoa viimeisen melkein kahden viikon aikana.

Darken on ollut hieman hassu ja tutkiskellut ajatuksia ihmisistä.. [Darken: Ihmiset on jänniä.~ Sellasella kivalla tapaa. :3] Rauhotus hieman juoksu kalle. ^^U [Darken: Se on jännä.~ x3]

Jack on ollut varsin iloinen ystäväni kissatulpasta. Aiemmissa päiväkirjoissa kerroinkin ettei Jack kauheasti pidä hyperaktiivisista persoonista. Kissatulpa hiippaili Jackin paremmalle puolelle ja tuntuu hieman rauhallisemmalta Jackin onneksi.

Kaikki tulpat ovat olleet innoissaan tulevasta Joulusta ja kyselevät paljon kaikenlaista jännää. Halusivat että tehdään wonduun talvisen jouluinen tunnelma, kun täällä ei ole lunta. Darken haluaa ehdottomasti joulukuusen ja lahjoja sen oksien alle niin kuin elokuvissa ja kirjoissa. xD
Pitää mennä hippuloimaan taas wonduun taas pian, sillä tuntuu että se vie suurimman stressini pois kiireisistä koulutöistä ja iltaisista tallitöistä.

Viikonloppu terkkuja täältä Etelästä!
Shadz~
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://shadow-dragon14.deviantart.com/
MontsukkaViestien lukumäärä : 9
Join date : 06.06.2015
Ikä : 16

ViestiAihe: Vs: Shadz ja Tulpien Päiväkirjat   La 13 Kesä 2015, 22:18

Oisko sulla jossain enemmän kuvia otuksista tai siis tulpista? Smile Mukavilta vaikuttaa I love you
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shadzerios

avatar

Viestien lukumäärä : 29
Join date : 25.11.2014
Ikä : 21
Paikkakunta : Varsinais-Suomi

ViestiAihe: Vs: Shadz ja Tulpien Päiväkirjat   Su 14 Kesä 2015, 11:54

Montsukka kirjoitti:
Oisko sulla jossain enemmän kuvia otuksista tai siis tulpista? Smile Mukavilta vaikuttaa I love you

Anteeksi näin epäaktiivisuus, mutta joo. Meikäläisellä on kuva/kuvia omalla Deviantart sivulla (Shadzerios.deviantart.com)! Darkenista on ainakin yksikuva ja muista tulpista on myös tulossa kuvia tulevaisuudessa. ^^)/
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://shadow-dragon14.deviantart.com/
Shadzerios

avatar

Viestien lukumäärä : 29
Join date : 25.11.2014
Ikä : 21
Paikkakunta : Varsinais-Suomi

ViestiAihe: Vs: Shadz ja Tulpien Päiväkirjat   Ke 05 Elo 2015, 09:31

5.8.
Terveppä terve kaikille!
Ja hyvää huomenta / aamupäivää!

Pahoittelen kovasti yhtäkkistä epäaktiivisuutta foorumilla. Meikäläisellä on ollut ongelmia ammattiopistossa, hankalista ja vanhoista opettajista puhumattakaan palataan suoraan tulpien asiaan!

Lysirius ja Jack ovat olleet aika paljon itsenäisiä ja ovat muuttaneet hahmoaan vähän väliä. Jack kuitenkin vaihtaa hahmoaan tai ainakin vaatteitaan aktiivisesti viikoittain. Lysirius kasvatti itselleen toisen käsiparin ja hännän. Miehellä siis on näin neljä kättä ja kaksi häntää. Aika jännä yhdistelmä… Niin ja sattuivatpa kaksikko myös saamana itselleen nais- ja poikaystävän. Lysirius on näin ollen suhteessa käyttäjän Creepypastaloverin Dark Sunshinen kanssa. Jack iski silmänsä toisen ystäväni Leon- nimiseen tulpaan ja ovat olleet nyt muutaman viikon yhdessä. Roolipelaamista on joutunut tekemään aika paljon Facebook-chätissä.

Darken on ollut jostakin syystä kummallisen hiljainen viimeisen ja kuluvan kuukauden aikana. Kyllähän se susihukka siellä luuraa, muttei tule kutsuttaessa esiin. Näin Darkenin viimeksi ensimmäinen päivä tätä kuuta ja oli mennyt muuttelemaan hieman turkin kuviomaailmaa. Olisikohan mahdollista että Darken yrittää ottaa mallia vanhemmista tulpista? Ikään kuin yrittäen hieman matkia itsenäistymistä tai jotain? Tuon persoonallisuus on tosiaan hyperaktiivinen ja puhelias luonne eli opetteleeko hän nyt hieman laittamaan käsijarrua pohjaan tai jotain…?

Meikäläisen ryhmään ilmesty myös neljäs jäsen viime kuussa. Jellal on alitajunnallisesti luotu tulpa, joka on myös ihmisen hahmossa kulkeva nuori noin 19 - 23 vuoden näköinen mies. Miehellä on näin ollen tumman sininen tukka, kellan harmahtavat silmät ja vaalea iho. Vaatteiden kanssa on vielä kyseenalaistusta, eikä hän oikein osaa päättää mitä pitäisi yllään. Jellal osaa jo luonnostaan myös luoda ja kontrolloida jäätä. Näin ollen hän on jonkinlainen jäävelho. xD

Jellalin persoonallisuus tällä hetkellä:
- Nokkava, pitää omia puoliaan asioissa
- Puolustavainen, puolustaa muita tulpia ja hostiaan negatiivisilta asianhaaroilta, oli kyseessä sanat tai teot
- Hieman pidättäytyväinen, Jellal ei tunnu laittavan kaikkensa peliin jokaisella keskustelu kerroilla
- Ystävä – Vihasuhteet, ei vielä ymmärrä kumpaan puoleen välillä suhtautuisi. Ystävällinen hän kyllä on riippuen päivistä, mutta suhteet ovat muihin tulpiin ja osittain vielä hostiinkin kyseenalaisen alla.

Muut tulpat Jellaliin nähden ovat erittäin positiivisia ja osittain jo täysin itsenäisiä, joten nähtävästi yritän tuoda Jellalia eteenpäin. Toki muistan pitää keskusteluja ja toimintaa yllä myös muiden tulpien välillä. En halua että ne tulisivat kateelliseksi toisilleen.

Muttas juuh, pitkästä aikaa tekstiä. Katsotaan, miten tästä lähin tänne pääsen kirjoittamaan. Joko viikon tai kahden viikon välein. Ainakin omille aiheiden sivulle käyn ainakin viestit lukemassa yms. Mutta katsotaan nyt kuinka näitä päiväkirjaa rupean pitämään. 

Terveisin,
Shadzerios
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://shadow-dragon14.deviantart.com/
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Shadz ja Tulpien Päiväkirjat   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Shadz ja Tulpien Päiväkirjat
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Tulpayhteisö :: Tulpayhteisö :: Päiväkirjat-
Siirry: