Huom! Emme ota vastuuta kenenkään mielenterveydestä, olet täällä siis omalla vastuullasi!
 
ChatPääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisäänRekisteröidy

Jaa | 
 

 Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste näkyville

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
fludatulpa



Viestien lukumäärä : 16
Join date : 10.05.2015

ViestiAihe: Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste näkyville   Ke 13 Syys 2017, 04:34

Erittäin lyhyesti: Otsikko. Tarkoituksenani oli jo tästä mainita kaksi tai kolme vuotta sitten, mutten maininnut. Jos ylläpidolla ei ole aiempaa tuntemusta asiasta, voin ohjata asiassa sekä suostua yhteyshenkilöksi/rekisterinpitäjäksi Tulpa-yhteisön nimissä ja tehdä luonnoksia ylläpidon kanssa.

Tarkoituksena on siis toteuttaa käyttäjien mahdollisuutta tarkistaa lainvoimaisesti, esim. mitä henkilötietoja Tulpa-yhteisö pitää (tai ei pidä) itsestään (omasta käyttäjätunnuksesta), mihin käyttötarkoitukseen näitä tietoja käytetään ja mitkä ovat henkilötietojen suojauksen periaatteet. Rekisteröity voi tällöin myös tehdä oikaisuvaatimuksen virheellisistä henkilötiedoista ylläpidolle.

Palstani.com palveluntarjoajalla voi olla omat käyttöehdot ja rekisteriselosteet, jotka koskettavat lähinnä ylläpitoa.


  • Henkilötietolaki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste näkyville
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Tulpayhteisö :: Tulpayhteisö :: Tiedotukset ja kehitys-
Siirry: