ChatPääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisäänRekisteröidy

Jaa | 
 

 Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste näkyville

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
fludatulpa



Viestien lukumäärä : 20
Join date : 10.05.2015

ViestiAihe: Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste näkyville   Ke 13 Syys 2017, 04:34

Erittäin lyhyesti: Otsikko. Tarkoituksenani oli jo tästä mainita kaksi tai kolme vuotta sitten, mutten maininnut. Jos ylläpidolla ei ole aiempaa tuntemusta asiasta, voin ohjata asiassa sekä suostua yhteyshenkilöksi/rekisterinpitäjäksi Tulpa-yhteisön nimissä ja tehdä luonnoksia ylläpidon kanssa.

Tarkoituksena on siis toteuttaa käyttäjien mahdollisuutta tarkistaa lainvoimaisesti, esim. mitä henkilötietoja Tulpa-yhteisö pitää (tai ei pidä) itsestään (omasta käyttäjätunnuksesta), mihin käyttötarkoitukseen näitä tietoja käytetään ja mitkä ovat henkilötietojen suojauksen periaatteet. Rekisteröity voi tällöin myös tehdä oikaisuvaatimuksen virheellisistä henkilötiedoista ylläpidolle.

Palstani.com palveluntarjoajalla voi olla omat käyttöehdot ja rekisteriselosteet, jotka koskettavat lähinnä ylläpitoa.

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
olio
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 57
Join date : 27.07.2014

ViestiAihe: Vs: Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste näkyville   Ke 27 Syys 2017, 18:55

Rekisteröinnin yhteydessä pyydetään pelkästään sähköpostiosotetta sekä IP-osotetta. Sähköpostia käytetään käyttäjätunnuksen aktivoimiseen, salasanan palauttamiseen ja joskus ilmoitusten lähettämiseen (jos se on asetuksista niin säädetty). IP-osoitteet tallennetaan siltä varalta, että sääntöjä rikkovat käyttäjät voidaan bannata.

Muita tietoja ei vaadita. Halutessaan on kuitenki mahollista laittaa omaan profiiliin näkyville esim. oma sukupuoli, syntymäpäivä jne. Ne tiedot, mitä ite on itestään antanu, pääsee näkemään omasta profiilistaan.

Ennen rekisteröitymistä vaaditaan hyväksymään mm. seuraavat ehdot:

"Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen)."

_________________
"Just because I imagined it, doesn't make it any less true."
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://tulpa.palstani.com
fludatulpa



Viestien lukumäärä : 20
Join date : 10.05.2015

ViestiAihe: Vs: Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste näkyville   To 28 Syys 2017, 18:25

Kiitos, tässä tulikin esille suurinpiirtein rekisterin sisältö.

Rekisterinpitäjä, tarvittaessa tämän edustajan nimi ja yhteystiedot jäävät tässä kohtaa vielä epäselviksi. Tietojen sääntöjenmukaisesta luovutuksesta EU:n ulkopuolelle itse arvaisin, ettei tietoja luovuteta EU:n talousalueen ulkopuolelle koska Palstani (Forumotion) toimii Ranskasta(?).

Manuaalista aineistoa ei käsitykseni mukaan taida olla tässä kyseessä, ja ATK:lla käsiteltäviä tietoja suojataan ainakin käyttäjäoikeuksilla ja tunnus-/salasanapareilla.

Voisimmeko vielä täydentää vielä näitä puuttuvia tietoja, tai täyttää tietosuojavaltuutetun laatiman rekisteriselostemallinteen? Tarvittaessa voin suostua rekisterinpitäjän edustajaksi, jos ylläpito näin haluaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
fludatulpa



Viestien lukumäärä : 20
Join date : 10.05.2015

ViestiAihe: Vs: Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste näkyville   To 28 Syys 2017, 20:03

Lähetin oliolle yksityisviestillä mallinteen valmiista rekisteriselosteesta Tulpayhteisölle.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content




ViestiAihe: Vs: Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste näkyville   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste näkyville
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Tulpayhteisö :: Tulpayhteisö :: Tiedotukset ja kehitys-
Siirry: