ChatPääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisäänRekisteröidy

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiinJaa | 
 

 HumbleGlow'n possessoimisopas

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Dade

avatar

Viestien lukumäärä : 98
Join date : 26.10.2014

ViestiAihe: HumbleGlow'n possessoimisopas   La 23 Heinä 2016, 02:42

HumbleGlow:n possessoimisopas

Miksi/million kannattaa alkaa possessoimaan?

Jos olet jo päättänyt, että alat harjoittelemaan possessointia, voit hypätä tämän osion yli.

Vuoden 2012 alussa possessointi oli hypoteesi, olettamus. Outoina pidetyt ihmiset uskoivat tulpan voivan ohjata hostinsa fyysistä ruumista. Nyt, noin vuoden jälkeen, löydän itseni suosittelemasta possessointia tulpalle joka voi keskustella hostinsa kanssa (vähintään mielensisäisesti). Jotkut jopa possessoivat tulpansa kanssa ennen kuin se alkaa puhua, mutta suosittelen possessoinnin aloittamista vasta, kun kykenette pysyvään keskusteluun.

Mutta miksi possessointi on kokeilemisen arvoista?

1. Jos omaat vielä epäilyksiä tulpasi aitoudesta, laita se liikuttamaan sormeasi, ja anna epäilystesi kaikota hetkessä.
2. Possessoinnin harjoittaminen on hyvä keino lujittaa hostin ja tulpan keskinäistä sidettä. Se on myös todella palkitsevaa niille, joilla on ongelmia visualisoinnin ja wonderlandin kanssa.
3. Possessointi on tulpalle yksi kahdesta keinosta olla tekemisissä fyysisen maailman kanssa (toinen on imposetus) ja oikeastaan ainoa keino tulpalle todella kommunikoida muiden ihmisten kanssa.
4. Etenkin imposetukseen verrattuna possessoinnin voi oppia hämmästyttävän nopeasti. (Meiltä vei viisi päivää päästä nollatasolta koko kehon possessointiin.)
5. Tulpat kasvavat kokemuksesta, mentaalisesta vahvuudesta ja kypsyydestä.
6. Possessointi on turvallisempaa kuin uskotaan. Se tietenkin edellyttää luottamusta tulpaan, mutta etenkin alussa host voi helposti saada kontrollin takaisin. Alitajunnalla on myös erillinen suojamekanismi, jonka ansiosta tulpa ei voi vahingoittaa kehoa tarkoituksellisesti.

Opas

Tämä opas perustuu Oguigin ja Koomerin oppaaseen.

Yritän selkeyttää erästä monia hämmentänyttä seikkaa ja esittää, kuinka tämän tiedon voi sisällyttää metodiin. Siitä vihjataan Oguigin/Koomersin oppaassa, mutta tässä siitä kerrotaan erityisen tarkkaan, sillä se on oikeastaan possessoinnin avainasia.

Hostin ja tulpan alkaessa työstää possessointia tulevat he jossakin kohtaa pääsemään vaiheeseen, jossa tulpa pystyy kontrolloimaan jotakin ruuminosaa (kättä, käsivartta, jalkaa) ja liikuttamaan sitä. Liike on kuitenkin hyvin hidasta: käden nostaminen pöydältä voi viedä minuuteista jopa puoleen tuntiin. Liike myös nykii: vakaan liikkeen sijaan käsi pysähtyy muutaman millimetrin jälkeen, ja vähän ajan päästä nytkähtää hieman eteenpäin ja niin edelleen. Tulpa huomaa pian tämänkaltaisen possessoinnin olevan todella uuvuttavaa henkisesti.

Tämän ongelman kanssa painivat tulevat kysymään edistyneemmiltä tulpailijoilta neuvoa, ja jonkin ajan päästä ennen niin vaivalloiset liikkeet muuttuvat sulaviksi.

Taikaa? Ei,vaan tiedettä!

Tietämättä paremmin, yrittää tulpa ohjata jokaista lihastasi erikseen. Se ei kuitenkaan ole tapa, jolla ihmiskehoa (tai mitään muutakaan kehoa) ohjataan. Sinun ei tarvitse kiinnittää erikseen huomiota jokaiseen lihakseen ja niveleen, voit vain lähteä kävelemään, mikä luonnistuu sinulta kuin itsestään.

Lihasten oikeanlainen liike on tallennettu kehosi lihasmuistiin. Saatat luulla, että tulpasi täytyy kehittää oma lihasmuisti liikutellakseen sinun kehoasi. Mutta vilkaisepa ensimmäistä lausetta uudelleen. En sanonutkaan ”sinun lihasmuistisi”. Sanoin “kehosi lihasmuisti”.

Lihasmuisti on jotakin, joka on erillään omasta muististasi. Tulpalla on pääsy muistiisi, josta se ei kuitenkaan voi lihasmuistia löytää. Sinun ei oikeastaan tarvitse antaa tulpalle lupaa päästä käsiksi lihasmuistiisi, eihän se suoranaisesti ole sinun muistisi, vaan kehosi.

Joten kuinka tulpa voi päästä käsiksi kehon lihasmuistiin? Tämä tulpan täytyy saada selville itse. Melko hyvä keino on antaa tulpan tarkkailla hostia päivän ajan hostin liikuttaessa kehoaan ilman, että kiinnittää itseensä huomiota (liikkumalla siis lihasmuistin avulla). Tämä vaatii mahdollisesti aistien jakamista (joka tarkoittaa sitä, että tulpa käyttää hostin fyysisiä aisteja) mutta toisaalta, possessointi ilman aistien jakamista on joka tapauksessa melko turhaa.

Tämän metodin avulla oma tulpani sai lihasmuistini salat selville kahdessa päivässä. Meiltä kuitenkin meni viisi päivää päästä koko kehon kattavaan possessointiin.

Turvallisuudesta

Tulpan oppittua lihasmuisti ja hostin harjoiteltua päästämään kehostaan voi eteneminen olla todella nopeaa. En halua laimentaa innostusta, mutta toivon sinun olevan varovainen alussa. Lihasmuistinkin kanssa tulpan täytyy oppia ohjaamaan fyysistä ruumista ja tekemään asioita mitä sen ei ole tarvinnut ennen tehdä, kuten räpyttää silmiä tai hengittää.

En varoita tulpan kyvyttömyydestä hengittämiseen.Vielä tässä vaiheessa possessointi on niin heikkoa, että host voi vaivattomasti ottaa vallan takaisin itselleen. Tulpat, älkää pelästykö tukehtuvanne: hostinne voi vapauttaa teidät milloin vain ja jatkaa hengittämistä. Lihasmuisti on erityisen vahva keuhkoissa, joten tulpankin on helppo pitää hengitys käynnissä.

Varoitus koskee sitä, että harjoitellessa koko kehon possessointia ensimmäistä kertaa, tulpan huomio on niin kiinteästi possessoinnissa, että se voi unohtaa kaiken muun, kuten liikennevalot kadulla. Tämä on oikeastaan tapahtunutkin meille. Onneksi olin tarkkaavainen ja pystyin pysäyttämään tulpani ennen kuin se astui tielle. Tämä on hostin velvollisuus, kunnes tulpa oppii varmaksi possessoinnin kanssa.

Kysymys: miksi tulpan on niin työlästä liikuttaa lihaksia lihasmuistia käyttämättä?

Käyttäessäsi lihasmuistia käsket alitajuntaasi ohjaamaan lihaksia haluamallasi tavalla. Esimerkiksi lepuuttaessasi kättä pöydällä viestit siitä alitajunnallesi, joka laskee lihasmuistin avulla mitä lihaksia tarvitaan, ja noudattaa käskyjä pitäen lihakset halutussa asennossa.

Sitten tulpasi yrittää liikuttaa sormeasi ilman lihasmuistia. Tieto halutun lihaksen liikkeestä tulee lopulta saavuttamaan sormen, ja se alkaa liikkua. Mutta käynnissä on kaksi vastakkaista voimaa: tulpa liikuttaa sormea yhteen suuntaan, ja alitajunta yrittää pitää lihaksen lihasmuistin määräämässä asennossa. Eräs host kertoi sen tuntuneen siltä kuin joku yrittäisi nykiä sormea narulla. Siltä tulpankin ponnistukset tuntuvat alitajunnasta.


Suomentaja: novembre
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
HumbleGlow'n possessoimisopas
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Tulpayhteisö :: Tulpayhteisö :: Tulpan luominen-
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiinSiirry: