ChatPääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisäänRekisteröidy

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiinJaa | 
 

 FAQ_man:in tulpan luomisopas

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Dade

avatar

Viestien lukumäärä : 98
Join date : 26.10.2014

ViestiAihe: FAQ_man:in tulpan luomisopas    La 23 Heinä 2016, 02:40

Ei mikään maailman loistavin tulpan luomisopas, mutta lisätään tää nyt kuitenki tänne (jos vaikka joku hyötyis tästä jotenki):

FAQ_man:in tulpan luomisopas:

-Älä aloita ellet aio suorittaa loppuun asti. Voi viedä yli 100h onnistuakseen.
-Silmien särkeminen, uupunut olo, päänsäryt ja pahoinvointi on normaalia.
-Harjoituksia kannattaa tehdä usein, esim. 2-3h/pv ja 5 kertaa viikossa.
-Älä etene uuteen vaiheeseen ennen kuin hallitset edellisen täydellisesti! Jokaiseen vaiheeseen kannattaa käyttää useita tunteja.
-Huomioi, että tämä on vain opas, jota ei tule noudattaa sokeasti. Käytä tätä vain apuvälineenä.

1. Suunnittele tulpasi persoonallisuus.

2. Seuraavaksi suunnittele tulpallesi muoto. Älä tee itsäsi, kuollutta äitiäsi, ihastustasi tai muuta vastaavaa. Se voi olla ihmisen kaltainen, jokin olento, eläin tai vaikka kivi. Jotain sellaista, mihin jaksat keskittyä tunteja kerrallaan ja minkä kanssa jaksat viettää jopa lopun elämäsi.

3. Istu alas ja sulje silmäsi. Kuvittele tulpasi seisomaan eteesi. Harjoittele tätä niin kauan, kunnes näet tulpasi jokaisen yksityiskohdan jokaisesta kulmasta.

4. Kuvittele tulpasi taas seisomaan eteesi. Nyt kuvittele nousevasi seisomaan ja kävele tulpasi luo ensimmäisen persoonan näkökulmasta. Ala tunnustella sitä. Kosketa sitä ja kuvittele miltä kaikki sen yksityiskohdat tuntuvat. Huomioi, että tulpasi ei ole kiinteä. Voit esimerkiksi silittää sen hiuksia, mutta et pysty puristamaan sen poskia.

5. Luo tulpallesi ominaistuoksu. Käyttääkö tulpasi esimerkiksi hajuvettä? Lisäksi haluat luoda oman hajun tulpasi hiuksille ja vaatteille. Ole tarkka, että sama haju säilyy joka kerta, kun haistat tulpaasi. Haju stimuloi muistia näköä paremmin ja on siksi hyödyllinen.

6. Harjoittele visualisoimaan tulpasi asentoja, kävelyä, eleitä ja kaikkea muuta ruumiinkieleen liittyvää. Työstä tulpasi ilmeitä viimeisenä. Mieti, miten tulpasi reagoisi mihinkin tunnetilaan.

7. Seuraavaksi siirry omaan elämääsi. Puhu tulpallesi. Voit kertoa sille mitä tahansa. Yleinen virhe tässä vaiheessa on "parroting". Kun kerrot tulpallesi jotakin, älä pakota sitä sanomaan mitään takaisin. Tiedät läpäisseesi tämän vaiheen, kun tulpasi sanoo sinulle jotain takaisin itsestään ja on kokonaan erillinen sinusta. Huom! Tämä voi viedä jopa 25 tuntia. Älä kiirehdi tai tulpastasi tulee helposti pelkkä hologrammi ilman omaa tietoisuutta, joka ei tee tehokkaasti mitään.

8. Tässä vaiheessa voit aloittaa luomaan tulpallesi ääntä. Valitse sille jokin erikoinen ääni, muttei mitään liian vaikeata kuvitella. Kun istut, kuvittele tulpa eteesi ja puhu sille ääneen. Se vastaa sinulle käyttäen eileitään ja ilmeitään, jotka aikaisemmin sille vahvistit.

9. Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, tarkista että kaikki seuraavista on toteutunut: tulpasi puhuu sinulle kokonaisilla lauseilla, sillä on omia mielipiteitä ja se tekee välillä asioita joita et odottaisi. Nämä ovat merkkejä sen omasta tietoisuudesta. Nyt istu taas alas ja sulje silmäsi. Kerro tulpallesi avaavasi mielesi sille ja kuvittele sen tulevan sisään ovesta tai muusta vastaavasta. Nyt tulpa näkee alitajuntaasi. Tästä lähtien se tietää kaikki muistosti, miltä sinusta tuntuu ja kaiken sinusta ihmisenä. Älä kuitenkaa tee tätä heti, vaan odota kunnes luottamus on rakentunut. Näin se on merkityksellisempää, eikä tulpasi pidä sitä itsestäänselvyytenä.

10. Tässä vaiheessa alkaa tulpan siirtäminen todellisuuteen. Kuvittele, että kävelet katua pitkin ja että tulpa seuraa kävelee perässäsi. Pidä huolta että muistat sen kävelytavan. Toista tätä niin kauan kunnes siitä tulee luonnollista. Voit myös lähteä oikeasti kävelemään.

11. Nyt alota tuomaan tulpaa ääreisnäköösi. Tässä vaiheessa tulpa ei siis näy vielä kokonaan, ainoastaan osia, jotka näet ”sivusilmällä”. Yritä haistaa sitä, työstä sitä kaikilla aisteilla lähes koko ajan. Voi mennä paljonkin aikaa, ennen kuin onnistut tuomaan tulpasi kokonaan todellisuuteen. Tulpan näkeminen kokonaan ei ole helppoa, mutta valmistelulla ja ääreisnäön avulla sen ei pitäisi olla liian vaikeaa.

12. Tässä vaiheessa, ennen kuin pystyt aistimaan tulpasi täydellisesti, sinun pitäisi istua alas ja kuvitella tulpa eteesi päivittäin parin tunnin ajaksi. Juttele sen kanssa ja tee mitä ikinä tahdot.

13. Nyt sinulla pitäisi olla oma tulpa. Se on kuin ystävä, jota kukaan muu ei näe. Sillä on oma elämänsä, eikä se välttämättä aina tahdo olla kanssasi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
FAQ_man:in tulpan luomisopas
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Tulpayhteisö :: Tulpayhteisö :: Tulpan luominen-
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiinSiirry: