Tag on ensimmäinen tulpani, jota aloitin luomaan 19.10.-15.

Tag on lapsellinen, huumorintajuinen ja pirteä, noin 16v poika. Se ei ota asioita kovinkaan vakavasti ja löytää kaikesta jotain positiivista. Lisäksi hän on erittäin hyvä lohduttaja ja kuuntelija, vaikkakin hieman kärsimätön.

Ihmismuodossa Tagilla on vaaleat - lähes valkoiset hiukset, vaaleansininen huppari, punaiset tennarit ja valkoiset collegehousut. Lisäksi Tagilla on vaaleansiniset ketunkorvat ja -häntä.

Kettumuodossaan on Tag on kokonaan valkoinen, lukuunottamatta vaaleansinisiä korvia ja hännänpäätä.


Nicht on toinen tulpani, jota aloitin luomaan helmi-maaliskuussa 2015. Muistaakseni.

Nicht on melko hiljainen, kärsivällinen ja noin 17-vuotias. Hän on Tagin sisko, eikä aina ymmärrä pikkuveljensä vitsailuja ja lapsellista käytöstä. Nicht saattaa vaikuttaa tunteettomalta ja vakavalta, mutta totuus on loppupelissä toinen.

Ihmismuodossa Nichtillä on mustat, selän puoleenväliin saakka ulottuvat hiukset, musta tunikamainen paita, mustat pitkävartiset saappaat ja vaaleanvioletit farkut. Lisäksi sillä on tummanvioletit ketunkorvat ja häntä.

Kettumuodossaan Nicht on kokonaan musta, lukuunottamatta tummanviolettaja korvia ja hännänpäätä.


Vasilica on kolmas tulpani, jonka luomisen aloitin 2.9.-15.
Hän on noin 10-vuotias poika, joka on luonteeltaan iloinen ja omaa hyvän huumorintajun. Vasilica on Tagille kuin pikkuveli, ei tosin biologinen. Hän on taiteellinen ja tykkää erityisesti maalaamisesta.

Vasilica on lyhyt (n. 130cm pitkä), suloinen lapsonen. Hänellä on tummanharmaat, lähes mustat hiukset jotka muistuttavat aika paljon… Otetaan esimerkkinä vaikka Vash Zwingli ja sen hiukset.
Vasin vaatteet ovat melko yksinkertaiset, sillä hän käyttää harmaata kaapua (kaula-aukon reunat ovat kullanväriset) ja mustia, nahkaisia tossuja (tälläiset: http://www.wulflund.com/img/goods/en/medium/early-medieval-shoes-ii_2.jpg )
Vasilican silmät ovat kokonaan mustat, ja hänellä on pieni torahammas suunsa vasemalla puolella. Lisäksi Vasilla on kyky taikoa pieniä valopalloja jotka eivät tee mitään, ainoastaan leijuvat paikoillaan.