ChatPääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisäänRekisteröidy

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiinJaa | 
 

 Narration harjoitus

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Dade

avatar

Viestien lukumäärä : 98
Join date : 26.10.2014

ViestiAihe: Narration harjoitus   Ti 26 Toukokuu 2015, 22:29

Ennen kuin aloitat narrationin harjoittelun, kannattaa lukee aluksi narration oppaan (linkki oppaaseen)

Tämä harjoitus on pääasiallsesti suuniteltu aloittelijoille narrationin harjoitteluun, mutta tällä harjoituksella saa myöskin paljon paremman kontaktin tulpaan, jolloin tutustuminen tulpaan on helpompaa.

Harjoituksen voi tehdä wondussa tai ihan täällä fyysisessä maailmassa.

Tervehdi tulpaasi kättelemällä. Tarkoitus olisi että tulpa kättelisi sua ihan oma-alottaisesti (eli ojennat kätesi ja sit tulpa omansa ihan itsenäisesti). Mikäli kättely tuntuu vaikeelta, vaikka sen takia, sulla ei ole wondua ja etkä pysty kättelemään fyysiessä maailmassa tulpaasi, niin sä voit vaikka vilkuttaa, kumartaa, jne. Kättelyn aikana sä vaikka moikkaat tulpaasi. Tulpasi voi tervehtiä takaisin. Mikäli tulpa ei tervehdi, nii pidä pieni tauko ja yritä uudelleen.

Jos tulpa tervehtii takaisin sä voit sen jälkeen vaikka kysyy mitä kuuluu tai muita sen tyyppisiä kysymyksiä, joihin pystytään vastaamaan lyhyesti. Muista itsekkin vastata niihin kysymyksiin mitä esittelet tulpallesi. Eli siis tyylii kysy tulpaltasi "mitä kuuluu" ja sanot heti perään vaikka "mulle ainakin kuuluu hyvää" ja sit tulpa vastaa jotakin tai sitten tulpa vastaa ensin vaikka "hyvää" ja sinä vastaat sen jälkeen vaikka "niin mullekkin". Kaikki siis varmaankin ymmärsi. Tarkeintä on, että sä yrittäisit keskustella tulpasi kanssa, eikä vaan kysellä häneltä "tyhmiä". Mikäli tulpa ei suosu vastailemaan, nii pidä pieni tauko ja yritä uudelleen hetken päästä.

Aikanaan kun tulpa pystyy vastata helppoihin helppoihin kysymyksiin, sä voit yrittää keskustella hänen kanssa jostakin aiheesta jossa tulpa joutuisi puhumaan kokonaisia lauseita. Aluksi ei vältäämättä kannata keskustella kauheen monimutkaisista aiheista, eli aiheet voisivat olla tyyliltään keskustelua säästä ja muista erittäin arkisista asioista. Sitä mukaan kun tulpa alkaa puhumaan paremmin ja paremmin voi lisätä vähän haastetta.

Jos on joitakin kysymyksia harjoituksesta tai muita mielipiteitä, nii kysykää/ilmaiskaa niitä ihan rohkeesti
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
KebabSiiliViestien lukumäärä : 3
Join date : 18.12.2016

ViestiAihe: Vs: Narration harjoitus   Ti 20 Joulu 2016, 19:27

Haittaako jos ei näe tulpaa fyysisesti ? Tarkoitan että näen sen mielessäni.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Narration harjoitus
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Tulpayhteisö :: Tulpayhteisö :: Tulpan luominen-
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiinSiirry: